BULLI CATALAN. 2003-2004

Autor: Adrià, Ferran

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

BULLI CATALAN. 2003-2004

BULLI CATALAN. 2003-2004

140,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
RBA
Publicación:
06/11/2006
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Más libros de Adrià, Ferran

Todos los libros de Adrià, Ferran

Más información del libro

BULLI CATALAN. 2003-2004

Editorial:
RBA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-7871-676-0
EAN:
9788478716760
Nº páginas:
0
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
315 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Reconegut unànimement com el cuiner més influent de les últimes dècades, Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962) va començar a treballar el 1984 a elBulli, on aviat es va convertir en cap de cuina. a partir de 1987, la seva proposta culinària cada vegada més radical va ser transformant el paradigma de la cuina contemporània, una realitat que li ha valgut els màxims reconeixements a nivell internacional, tant a ell com a elBulli, del qual és copropietari juntament amb Juli Soler. La seva última revolució ha consistit a transformar el restaurant en una fundació que, a partir de 2014, es dedicarà a seguir eixamplant els límits de la cuina i de la creativitat.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar